Tuesday, July 14, 2009
Kære alle.

Jeg har haft kontakt til firmaet der printer vores poser. Grundet økonomi er det blevet til en pose i sort lærred. Her er en forsmag på hvordan det kommer til at se ud. Jeg vil lige sige at Ratzers blomst mangler - men det er kun fordi at han ikke har fået alle lag med, da han tilføjede den pink farve. Den er selvfølgelig med i den endelige udgave.

Posen bliver først printet i uge 32 - så hvis der er nogen der skulle have lyst til at gøre printet lidt mere vildt - mindes at der var lidt kommentarer til at det var lidt for tamt - så er der stadig en chance for den kvinde der er frisk. Men så skal vedkommende have fingrende i print filen - som jeg ikke ligger inde med.

Og så smutter jeg i øvrigt på en tiltrængt sommerferie i det Stockholmske og er til bare på pinden og bloggen i august! Ha' en fantastisk sommer alle sammen.

Der kommer lige et indslag mere, fra de sidste arbejds dage på modul projektet...

K fra Rikke

1 comment:

  1. Well, I was the one that could have wanted more fun from the print... my holiday starts tomorrow and still have a lot of work to do, so I won´t be able to give it a try I´m affraid...

    I´ll be 100% back in week 34 but I think I will be here once in a while :)

    Take care

    /RATZER

    ReplyDelete